Főoldal Keresés Letöltések

Tíz éves a NUBIKI: ünnepi vacsora a Gresham Palotában

2019. május 31.

2019. május 31-én, fontos hazai megbízóink és együttműködő partnereink képviselőivel közösen, vacsorával ünnepeltük meg a NUBIKI megalakulásának tízedik évfordulóját a Four Seasons Gresham Palota Széchenyi termében. A helyszín kiválasztásának szimbolikus jelentése volt: több meghatározó munkatársunk a Gresham Palotában kezdte szakmai pályafutását a valamikori VEIKI Villamosenergiaipari Kutató Intézetben.

Az ünnepi eseményen a vacsorát megelőző állófogadáson Holló Előd, korábbi igazgatónk, emlékezett vissza a NUBIKI megalakulásának körülményeire. Kiemelte az akkori (és egyúttal jelenlegi) megbízónk, szakmai partnereink és egyes mértékadó személyiségek támogatásának és bíztatásának meghatározó jelentőségét a NUBIKI mint önálló, 100%-os dolgozói tulajdonban álló gazdasági társaság létrejöttében. Bareith Attila, jelenlegi igazgató, köszönetét fejezte ki a NUBIKI teljes kollektívájának, hangsúlyozva két fontosnak tartott értékünk múltbeli és jövőbeli érvényre juttatásának fontosságát: a kritikai hozzáállást a mérnöki feladatok, problémák megoldásakor, valamint a nyílt és őszinte munkahelyi kapcsolatokat, légkört. Reményét fejezte ki, hogy a NUBIKI – az eddigiekhez hasonlóan – a jövőben is hasznosan hozzá tud majd járulni a nukleáris létesítmények biztonságának fenntartásához és növeléséhez mindazon speciális elemzői-mérnöki területeken, amelyeken társaságunk idehaza egyedinek nevezhető gyakorlatra és tapasztalatra tett szert.

A vacsora során Gadó János, Pekárik Géza és Rónaky József egy-egy rövid felszólalásban elismeréssel szólt a NUBIKI munkájának minőségéről és jelentőségéről. Méltató szavaikat ezúton is köszönjük!


Forrás: NUBIKI