Főoldal Keresés Letöltések
REL_Letöltések
Kapcsolat /

ElérhetőségekNUBIKI Nukleáris Biztonsági Kutatóintézet Kft.


Cím: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33. 6. ép. 2. emelet
Postacím: 1525 Budapest, Pf.: 49
Telefon: (1) 392 2700
E-mail: nubiki@nubiki.hu


A NUBIKI a csillebérci KFKI Telephely 6. épületében található.


NUBIKI megközelítésének nagyobb térképen való megjelenítése

Eljutás:


Közösségi közlekedéssel érkezőknek:

  • A Széll Kálmán térről (a Déli pályaudvar érintésével) a telephely főportájáig közlekedő 21-es buszjárattal. (A 21A betétjárat nem jön el Csillebércig!)
  • Munkanapokon reggel és visszafelé délután ingyenes telephelyi különjáratok közlekednek a Széll Kálmán térről (menetidejük kb. 20 perc) és a Kosztolányi Dezső térről (a Bukarest utca torkolatából, menetidejük kb. 30 perc).

Egyéni közlekedéssel érkezőknek a fenti térképen bejelölt útvonalat ajánljuk. Parkolóhelyek találhatók a főporta előtt, vagy igény esetén Vendégeink is behajthatnak járművükkel a KFKI Telephelyre és szabadon parkolhatnak a területen.

Belépés a telephelyre: Minden esetben a telephely főportáján személyes bejelentkezés (gépkocsival való behajtás esetén a jármű adatainak rögzítése is) szükséges. A gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy Vendégeink legkésőbb a látogatást megelőző munkanapon küldjék el nekünk adataikat, melyeket továbbítunk a beléptető személyzet felé.

A telephelyen belül a 6. épülethez való eljutásról a kihelyezett telephely-térképek és a személyzet ad felvilágosítást, valamint a NUBIKI-be vezető utat táblák is jelzik.